Bennem élő Világ

2022. 07. 01. (péntek)

Az emberek szeretik egymást és ezt ki is mutatják.

Mindenki a szívére hallgat és a szíve által vezérelve cselekszik.

A Szeretettől lesz jobb ez a Világ és semmi mástól.

Ebből születik a béke és a boldogság. Ezért hát szeress, szeress, szeress! Annyira amennyire a Szíveden kifér. Nem bűn szeretni. Bűn nem szeretni! Tiszta Isteni Szeretetet érezz mindenki iránt és ne önző, birtokló, leuraló erőt alkalmazz!

Az utóbbi szüli a háborút és a békétlenséget.

Minden ember boldog akar lenni! Ezt Önmagunkban kell elkezdeni! Mindenki teremtse meg Önmagában a boldogságot, így ezt sugárzod ki a Világba és elindul a láncreakció és mind egy hullámhosszon leszünk.

Boldog embert kerüli a betegség.

Ezért fontos, hogy megválogasd a gondolataidat és kizárólag az egészség gondolatával foglalkozz. Te választod meg az életedet, az életed folyását, irányát Te tereled.

Döntsd el merre akarsz menni!

Lehet, hogy most zavaros helyzetben vagy, de ki lehet belőle jönni. Minden csak elhatározás kérdése.

Elhatároztad, hogy ezentúl kizárólag pozitív gondolatokat engedsz magadhoz és az életed is ennek megfelelően alakul. A lehetőségek is útmutatásodnak engedelmeskedve lépnek az életedbe.

Nagyon hamar kijutsz a zavaros élethelyzetből.

Az az igazi Mennyei Boldogság amikor megtapasztalod magadban a békét és a boldogságot és letisztultan az Isteni akaratot tudod követni.

Akkor tudsz boldog lenni és szeretni, ha benned ez már megvan.

Kizárólag olyan embereket engedj közel magadhoz, akik a Te békédet és boldogságodat erősítik és nem csökkentik.

Nagyon fontos a megbocsátás, mert csak így tudod letenni a múltat. A múlt tanított téged, terelgetett, nevelgetett és ennek köszönhetően lettél az aki vagy.

Lehet, hogy sokan bántottak, elnyomtak, mocskoltak, de ezt csak azért tudták megtenni, mert nem álltál a talpadra, nem nyilvánítottad ki a meglátásaidat, Isteniségedet.

A benned lévő Istenit mindenki akarja, ebben biztos lehetsz!

Ne foglalkozz tovább a múlttal, csak előre tekints!

Mond azt: Nem érdekel mi volt a múltban.

Álmodtam magamnak egy világot és azt fogom megvalósítani.

Tudom, hogy ez sok ember álma és ezeket az embereket mind magamhoz vonzom. Ők is boldogok, hogy velem együtt teremthetnek.